پیش&zwnjبینی قیمت خودرو در هفته پایانی آذر ، کاهش 30 درصدی قیمت&zwnjها جدی است؟
به گزارش وبلاگ بارزند، بعد از گذشت محدودیت دو هفته ای کرونا شرایط بازار خودرو همچنان راکد است. به گفته فعالان بازار خودرو مردم خرید خودرو را به تعیق انداخته اند و منتظر کاهش دوباره قیمت ها هستند. حالا رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو به مردم نوید می دهد و می گوید: منتظر کاهش دوباره قیمت خودرو باشید.

به گفته رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو، قرار شد خودروسازان از هفته آینده 32 هزار خودرو را روانه بازار کنند. با عرضه خودرو به بازار، قیمت خودرو در هفته پایانی آذر ماه دوباره 30 درصد ارزان می شود.
سعید موتمنی معتقد است: بعد از بازگشایی نمایشگاه خودرو قیمت خودروهای داخلی و خارجی 30 درصد ارزان شد، چرا که تقاضای کاذب برای خرید خودرو از بین رفته است.
هفته گذشته نعمت الله کاشانی نسب، نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو گفته بود: فعلا مردم از خرید خودرو می ترسند چرا که با افت قیمت دلار قیمت خودروها هم در حال ارزان شدن است.
رئیس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو درباره فرایند قیمت خودرو در ماه های آینده به وبلاگ بارزند گفت: مردم برای مصرف واقعی وارد بازار خودرو می شوند. فعلا در بازار مشتری برای سرمایه گذاری در صنعت خودرو وجود ندارد. بیشتر کسانی که ماه گذشته خودرو را با نیت سرمایه گذاری خریده بودند حالا به دلیل کاهش قیمت ها فروشنده شده اند.
منبع: تجارت نیوز