آیا در فضا زودتر پیر می شویم؟

به گزارش وبلاگ بارزند، لوکا پارمیتانو خبرنگار هوا فضای یورونیوز در بخش تازه ای از سری گزارش های یورونیوز از فضا درباره تاثیر حضور در فضا بر مساله سالخوردگی و پیری شرح می دهد.

آیا در فضا زودتر پیر می شویم؟

گروه آنها که در ماموریتی 6 ماهه در فضا به سر می برند در سومین ماه حضورشان در ایستگاه فضایی مشغول آزمایش های علمی مختلفی هستند.

او در شرح این آزمایش ها می گوید: یکی از این آزمایش ها که می خواهم آن را برای شما شرح دهم تغییر مایعات است، آنچه ما درباره تاثیر جاذبه روی بدن انسان می دانیم این است که به خاطر تفاوت تاثیر پمپاز قلب، خون و دیگر مایعات داخل بدن ما به سمت نواحی فوقانی بدن بالا می فرایند.

آقای پارمیتانو در ادامه شرح می دهد: در ریزگرانی یا همان جاذبه صفر بر خلاف زمین تغییر مایعات تبعات مختلفی در بر دارد. فشار بر چشم ها و احتمالا فشار داخل جمجمه افزایش می یابد و رفتارهای قلبی و عروقی ما را تغییر می دهد.

این فضانورد ایتالیایی می گوید: این مطالعه در پی آن است که بفهمد این تغییرات چه هستند و چطور می تواند تغییرات اتفاق افتاده در بدن انسان را سنجید؟

روی بدن خود آقای پارمیتانو نیز آزمایشی در حال اجرا است. او در شرح این آزمایش می گوید: این آزمایش پیری عروقی نام دارد. وقتی ما پس از اتمام ماموریت بلندمدت مان به روی زمین بازگردیم سیستم قلبی و عروقی ما به شکلی پیرتر شده است که البته به شکلی با آنچه بنا بود روی زمین اتفاق بیفتد ناهماهنگ است.

آنها هنوز نمی دانند این تغییرات ممکن است به چه مسائلی مرتبط باشد اما احتمال هایی را مطرح می نماید از جمله این که ممکن است به رژیم غذایی مرتبط باشد یا به حضور در فضا که وقتی در گوشه و کنار حرکت می کنیم یا وقتی ورزش می کنیم فرق دارد.

به گفته آقای پارمیتانو این مطالعات سعی در کشف این نکات دارد و اینکه نقاط مختلف را کنار هم قرار دهد.

منبع: زندگی روز

به "آیا در فضا زودتر پیر می شویم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا در فضا زودتر پیر می شویم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید