چگونه گوشی های اندرویدی را روت کنیم؟

به گزارش وبلاگ بارزند، چگونه گوشی اندرویدی را روت کنیم؟ اصلاروت چیست؟ به حذف کردن محدودیت نرم افزاری که سازنده گوشی برای گوشی شما در نظر گرفته است به نوعی عمل روت کردن می گوییم. شما با استفاده از روت می توانید به تمامی قسمت های گوشی خود دسترسی داشته باشید. مثلا می توانید که برنامه از پیش نصب شده گوشی که پاک نمی شوند را پاک کنید. اصلا می توانید به یاری کاستوم رام ها یک محیط گرافیکی با کلی امکانات متنوع برای خود داشته باشید. روت کردن کاربرد های بسیار زیادی دارد، اما یک سری معایب در کنار مزایای هم دارد.

چگونه گوشی های اندرویدی را روت کنیم؟

وبلاگ بارزند| اگر به دنبال روت کردن گوشی اندروید خود هستید قبل از هر چیزی باید بدانید که روت گوشی اصلا کار سختی نیست و با نصب یک برنامه و چند کلیک به سادگی می توانید هر گوشی اندرویدی که دارید را روت کنید. از مزایای روت کردن می توان به دسترسی به فایل های ریشه ای اندروید، بهینه سازی منابع سخت افزاری و نرم افزاری با حذف برنامه های سیستمی، اورکلاک کردن گوشی و استفاده از حدبیشتر توان گوشی و امکان نصب رم کاستوم روی گوشی اشاره نمود.

به گزارش وبلاگ بارزند، روت یا Root در لغت به معنی ریشه است و در کاربرد سیستم عامل اندرویدی می تواند به معنای دسترسی ریشه ای و عمقی به سیستم عامل و تنظیمات آن یا دسترسی کامل به فایل های سیستمی باشد؛ بنابراین به صورت کلی معنی Root کردن گوشی می تواند این باشد که شما با روت کردن می توانید به آزادی عمل در تغییر تنظیمات دلخواه روی موبایل خود برسید که در صورت روت نبودن گوشی این امکان توسط شرکت سازنده لغو شده که با روت کردن به این آزادی خواهید رسید.

سیستم عامل اندروید به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است و به این معنی است که می توانید تغییراتی را روی آن اعمال کنید، اما با وجود عدم دسترسی به ریشه فایل های سیستمی که شما را به روت کردن احتیاجمند خواهد نمود، این ماجرا با متن باز بودن در تضاد است که با ROOT گوشی می توانید به آن برسید.

روت کردن گوشی انبوهی از ویژگی ها و امکانات جدید را در اختیار شما قرار می دهد و شاید بتوان گفت متن باز بودن اندروید، تنها در صورت روت بودن گوشی اندرویدی معنا پیدا خواهد نمود چراکه نرم افزارهای خاصی که برای اندروید ساخته شده اند مانند Xposed Installer و... احتیاج به روت بودن گوشی و تغییرات فایل های سیستمی دارند. با روت بودن گوشی تقریبا همه چیز در سیستم عامل اندروید ممکن خواهد بود. از امکانات ساده مانند رنگی کردن استاتوس بار گرفته تا تغییر انیمیشن های سیستمی گوشی در هنگام مرور یک لیست یا باز شدن پنجره ها و... همگی از مواردی هستند که روت بودن گوشی را بسیار ضروری خواهند کرد. مهم ترین ویژگی را نیز می توان نصب کاستوم رام ها دانست که به شما اجازه می دهد تا رام های مختلف مانند سایانوژن را در گوشی خود نصب کنید و هر زمان که مایل بودید به نسخه جدیدتر یا قدیمی تر رام فعلی خود کوچ کنید. برای مثال اگر گوشی شما آپدیت رسمی آب نبات چوبی را دریافت نمی نماید می توانید با روت کردن و نصب رام سایانوژن 12، این رام را بر روی گوشی خود تجربه کنید. روت کردن گوشی فواید تخصصی بسیاری از جمله Bloatware , OverClock، کنترل کامل CPU و... را نیز دارا است که پرداختن به آن در این مطلب نمی گنجد.

با اطمینان کامل می توان گفت که روت کردن در حالت عادی هیچ خطر یا ضرری برای گوشی شما نخواهد داشت. چرا که عمل روت کردن برخلاف اسم و روش های پیچیده ای که دارد، به بیان ساده تنها تغییر گزینه آیا کاربر امکان دسترسی به فایل های سیستمی را دارد از حالت خیر به بله است. همین! این کار برای گوشی شما هیچ ضرری نخواهد داشت. اما دلیل آنکه در ابتدای جمله بر روی حالت عادی تاکید نمودیم آن است که به خودی خود این عمل هیچ ضرری برای گوشی ندارد، اما اگر در نصب اپلیکیشن ها دقت کامل را نکنید و بدافزاری را به اشتباه در گوشی نصب کنید، از آنجا که این بدافزار دسترسی به فایل های سیستمی دارد به راحتی می تواند رام گوشی شما را دچار مشکل کند. البته با این حال دلیلی برای نگرانی وجود ندارد چراکه اگر از مارکت های غیرمطمین اپلیکیشنی دانلود نکنید احتمال آنکه بدافزاری را در گوشی نصب کنید بسیار کم است.

خیر. روت کردن به شما امکان استفاده از اپلیکیشن های SpeedBooster را خواهد داد و درواقع به نوعی به سریع تر شدن گوشی شما نیز یاری می نماید. البته باید توجه داشته باشید بعضی از اپلیکیشن های مدیریت CPU و... به دلیل عدم تنظیمات استاندارد باعث درگیر کردن غیر ضروری پردازنده شما خواهند شد و در این صورت موجب کندی گوشی می شوند. راه چاره این موضوع عدم استفاده از اپلیکیشن های ناشناخته و بی نام و نشان است.

تقریبا! روت کردن گوشی در محصولات بسیاری از تولیدنمایندگان باعث باطل شدن گارانتی می گردد. با این حال جای نگرانی وجود نخواهد داشت چرا که با وجود اپلیکیشن های UnRoot همه چیز در گوشی شما به حالت اول برخواهد گشت.با این حال بعضی از گوشی های در صورت روت شدن به صورت سخت افزاری تغییراتی در خود ایجاد می نمایند که با آن روت کردن گوشی نیز نمی توانید به حالت اولیه بازگردید.

بله! گوشی هایی که روت شوند دیگر در بخش System Update بروزرسانی اندروید را دریافت نمی نمایند و به صورت OTA قابل آپدیت نیستند.

خیر. همانطور که گفته شد عمل روت کردن برخلاف اسم و روش های پیچیده ای که دارد، تنها اجازه دسترسی به فایل های سیستمی را می دهد و باعث پاک شدن اطلاعات کاربر نمی گردد.

عموما دلیلی وجود نخواهد داشت که شما را از روت کردن گوشی پشیمان کند، اما با این حال اگر روزی از تصمیم خود منصرف شدید و قصد از بین بردن دسترسی روت را داشتید کافی است تا به یاری یک اپلیکیشن UnRoot در یک کلیک گوشی خود را از حالت روت خارج کنید که در ادامه به آموزش آن خواهیم پرداخت. البته باید تاکید نمود که نصب مجدد رام گوشی بهترین روش برای این امر محسوب می گردد.

پیش احتیاجها:

  • برقرار بودن ارتباط اینترنتی
  • فعال بودن USB debuging در بخش Developer option جهت روت به وسیله کامپیوتر (برای فعال کردن این بخش 7 بار گزینه Build Number در بخش About گوشی را لمس کنید)
  • در این روش ها و کلیه راه هایی که گوشی را با یک کلیک روت می نماید، گوشی شما تنها روت خواهد شد و برای استفاده های تخصصی تر که احتیاجمند SuperUser و منوی ریکاوری هستند (مانند نصب کاستوم رام)، باید به طور جداگانه اقدام به نصب آن ها کنید. البته نگران نباشید چراکه تقریبا بیشتر کاربران به منوی ریکاوری و سوپریوزر احتیاج پیدا نخواهند کرد و تنها همین روت بودن گوشی، برای آن ها کافی خواهد بود. ضمن آنکه در صورت تمایل می توانید به طور دستی اقدام به دانلود و نصب SuperUser از لینک های انتهای مطلب کنید.
  • بیشتر گوشی های HTC و Sony برای روت شدن به آنلاک بودن بوت لودر گوشی احتیاج دارند و ممکن است با روش های روت با یک کلیک روت نشوند. اگر با این برنامه ها قادر به روت کردن گوشی خود نشوید ابتدا باید با روش های مربوط به مدل گوشی، بوت لودر را آنلاک نموده و سپس به روت کردن گوشی بپردازید.
  • در روش چهارم و پنجم که به کاستوم ریکاوری و CFroot احتیاج دارد فقط و فقط از فایل های مخصوص به مدل گوشی خود بهره ببرید در غیر این صورت خطر بریک شدن گوشی بسیار بالا خواهد بود.

KINGROOT یکی از بهترین گزینه های موجود برای روت کردن گوشی با یک لمس است. این برنامه که در دو نسخه اندرویدی و ویندوزی منتشر شده است قادر است تا گوشی شما را هم به وسیله رایانه و هم از داخل گوشی موبایل روت کند. نسخه های اندرویدی که این برنامه قادر به روت کردن پیروز آن ها خواهد بود عبارتند از اندروید 2.2 / 2.3 / 4 / 4.3 / 4.4 / 5 و 5.1 که طیف بسیار وسیعی از گوشی های موبایل را شامل می گردد. اپلیکیشنKINGROOT تنها بر روی نسخه 4 یا بالاتر اندروید قابل نصب و اجرا خواهد بود از همین رو اگر قصد روت کردن گوشی هایی با اندروید 2.2 یا 2.3 را دارید به ناچار باید از نسخه کامپیوتری این برنامه بهره ببرید. در غیر این صورت می توانید با نصب این برنامه در گوشی خود و برقرار کردن ارتباط اینترنتی گوشی خود را با یک لمس روت کنید.

برای استفاده از نسخه کامپیوتری این برنامه نیز همانطور که در بخش پیش احتیاجها ذکر شد ابتدا باید از فعال بودن USB debuging در بخش Developer option اطمینان پیدا کنید سپس گوشی خود را با کابل به رایانه متصل کنید و بعد از نصب درایورها نرم فزار KINGROOT را اجرا کنید. حال منتظر بمانید تا این برنامه اقدام به شناسایی مدل و برند گوشی شما کند. بعد از این مرحله تنها کافیست تا با یک کلیک عملیات روت اتوماتیک را آغاز کنید. نسخه ویندوزی این برنامه با زبان چینی منتشر شده است اما خوشبختانه رابط کاربری آن به نوعی طراحی شده است که حتی با زبان چینی نیز قادر به درک مراحل و گذر از آن ها خواهید بود. این برنامه به یک Root Checker داخلی نیز مجهز شده است و بعد از انجام عملیات روت می توانید با استفاده از این ابزار از پیروزیت آمیز بودن یا نبودن عملیات روت گوشی آگاه شوید.

مسائل احتمالی:

1- اگر گوشی شما شناسایی نشد یا بعد از کلیک روی گزینه روت هیچ اتفاقی نیفتاد، آیپی خود را تغییر داده و بعد از اطمینان از فعال بودن آن، یک بار دیگر عملیات بالا را انجام دهید.

2- اگر قبل از رسیدن به صد درصد پیام خطایی مشاهده کردید دوباره عملیات را تکرار کنید. سرورهای برنامه ممکن است به دلیل شلوغی یا هر دلیل دیگری با مشکل روبرو شوند از همین رو پیشنهاد می کنیم قبل از ناامید شدن حداقل 3 بار به برنامه اجازه طی کردن مراحل روت را بدهید.

دومین برنامه ای که توسط آن می توانید گوشی خود را تنها با یک لمس روت کنید Root Genius نام دارد که مانند مورد قبل هم از نسخه اندرویدی و هم از نسخه ویندوزی برخوردار است. مزیتی که این برنامه نسبت به KingRoot دارد نمایش لیستی قطعی از تلفن های پشتیبانی شده است. معمولا در اپلیکیشن های روت تنها شاهد نسخه های مختلف اندروید هستیم که پشتیبانی از روت آن ها تایید شده است. اما این موضوع در رابطه با Root Genius متفاوت بوده و دستگاه های تست شده با ذکر نام و نسخه اندروید در سایت این برنامه قرار گرفته اند. از گوشی های معروف مانند سامسونگ و سونی گرفته تا برند های کمتر شناخته شده همچون oppo یا lenovo همگی در این لیست حضور دارند و می توانید با مراجعه به این لینک و مشاهده گوشی های تست شده از کارکرد این برنامه در رابطه با روت دستگاه خود مطمین شوید. البته نبود یک گوشی در این لیست دلیل به عدم پشتیبانی شدن آن نیست و این لیست تنها گوشی های تست شده را به کاربران نمایش خواهد داد. هنگام روت از داخل اپلیکیشن اگر مدل گوشی شما شناسایی نشد یا بعد از کلیک روی گزینه روت هیچ اتفاقی نیفتاد، یک اپلیکیشن تغغیر آی پی را اجرا نموده و بعد از اطمینان از فعال بودن آن، یک بار دیگر عملیات را انجام دهید.

برای استفاده از نسخه کامپیوتری این برنامه نیز همانطور که در بخش پیش احتیاج ها ذکر شد ابتدا باید از فعال بودن USB debuging در بخش Developer option اطمینان پیدا کنید. سپس گوشی خود را با کابل به رایانه متصل کنید و بعد از نصب درایور ها نرم افزار Root Genius را اجرا کنید. حال منتظر بمانید تا این برنامه اقدام به شناسایی مدل و برند گوشی شما کند. بعد از این مرحله تنها کافیست تا با یک کلیک عملیات روت اتوماتیک را آغاز کنید. در صورتی که پیام Succes را مشاهده کردید یک بار گوشی خود را ریبوت کنید و سپس اپلیکیشن RootChecker را از این لینک دانلود و نصب کنید و بعد از باز کردن آن و کلیک روی دکمه Verify، از روت بودن گوشی خود مطمئن شوید. اما اگر پیامی که به شما نشان داده شد خبر از ناپیروز بودن عملیات داشت، به سراغ روش سوم بروید.

سومین ابزاری که در این پست قصد معرفی آن را داریم One Click Root نام دارد که یک نرم افزار ویندوزی بوده و اگر قصد روت کردن گوشی خود توسط کامپیوتر را داشته باشید به کارتان خواهد آمد. این برنامه قادر به روت هیچ کدام از گوشی های HTC نیست اما باتوجه به گفته های توسعه دهنده بیشتریت گوشی های دیگر برندها توانایی روت شدن با این نرم افزار را دارند. ابتدا این برنامه را از لینک زیر دانلود کنید و بعد از نصب گوشی را با کابل به رایانه متصل کنید. از فعال بودن USB debuging در بخش Developer option اطمینان پیدا کنید و بعد از نصب درایورها نرم افزار را اجرا کنید. حال منتظر بمانید تا این برنامه اقدام به شناسایی مدل و برند گوشی شما کند. بعد از این مرحله تنها کافیست تا با یک کلیک عملیات روت اتوماتیک را آغاز کنید. در صورتی که پیام Succes را مشاهده کردید یک بار گوشی خود را ریبوت کنید و سپس اپلیکیشن RootChecker را از این لینک دانلود و نصب کنید و بعد از باز کردن آن و کلیک روی دکمه Verify، از روت بودن گوشی خود مطمئن شوید.

روش های معرفی شده در بالا به عنوان آسان ترین روش های روت گوشی به حساب می آیند و تقریبا توانایی روت بیش از نیمی از گوشی های موجود در بازار را دارند. اگر هیچکدام از روش های اتوماتیک بالا پیروز به روت گوشی شما نشد می توانید در ادامه با روش های جامع تری برای روت گوشی آشنا شوید. روش های زیر به دانش خاصی احتیاج ندارند اما انجام آن کمی حوصله و دقت می طلبد. کاستوم ریکاوری ابزار بسیار مفیدی در روت کردن گوشی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به حساب می آید به این معنا که توسط کاستوم ریکاوری TWRP می توان به طور مستقل گوشی را روت کرد. نصب کاستوم ریکاوری اما برخلاف آنچه به نظر می رسد کار سخت یا وقت گیری نیست. ابتدا به صفحه دانلود در سایت TWRP مراجعه کنید و نسخه مخصوص به گوشی خود را دانلود کنید. در صورتی که نام گوشی خود را در این لیست پیدا نکردید متاسفانه قادر به استفاده از این روش برای روت گوشی نخواهید بود. بعد از آنکه کاستوم ریکاوری مخصوص به گوشی خود را دانلود کردید گوشی خود را به حالت Downloading ببرید.

نحوه ورود به Downloading Mode

Samsung: گوشی را خاموش کنید. دکمه Home + دکمه Power + دکمه Volume Down را همزمان فشار دهید.

Sony: هنگام روشن شدن گوشی دکمه Volume Up را مرتبا فشار دهید تا زمانی که وارد دانلودینگ مود شوید.

LG: گوشی را خاموش کنید. دکمه Volume Up را نگه دارید و گوشی را با کابل به رایانه متصل کنید.

Huawei: گوشی را خاموش کنید. دکمه Power + دکمه Volume Up را همزمان فشار دهید و تا زمان وارد شدن به ریکاوری نگه دارید.

گوشی خود را بعد از آنکه به Downloading Mode بردید توسط کابل به رایانه متصل کنید. سپس فایل کاستورم ریکاوری TWRP که دانلود کردید را از حالت فشرده خارج نموده و وارد پوشه آن شوید به طوری که فایل .img در آن قرار داشته باشد. نام آن را به twrp.img تغییر دهید سپس کلید Shift را روی کیبورد نگه دارید و روی فضای سفید فولدر راست کلیک کنید. حال گزینه ای به نام open command window here مشاهده خواهید کرد. روی آن کلیک کنید تا پنچره CMD باز گردد. در پنجره باز شده دستور fastboot flash recovery twrp.img را تایپ نموده و Enter بزنید. سپس منتظر بمانید تا عملیات به انتها برسد و سپس گوشی خود را ریبوت کنید. کاستوم ریکاوری TWRP هم اکنون در گوشی شما نصب شده است و می توانید توسط دستورات زیر وارد آن شوید.

نحوه ورود به Costume Recovery

Samsung: گوشی را خاموش کنید. دکمه Home + دکمه Power + دکمه Volume Up را همزمان فشار دهید.

Sony: هنگام روشن شدن گوشی دکمه Volume Down را مرتبا فشار دهید تا زمانی که وارد ریکاوری شوید.

LG: گوشی را خاموش و سپس روشن کنید. هنگامی که آرم ال جی را مشاهده کردید دکمه Power + دکمه Volume Down را فشار دهید.

Huawei: گوشی را خاموش کنید. دکمه Power + دکمه Volume Down را همزمان فشار دهید و تا زمان وارد شدن به ریکاوری نگه دارید.

حال برای روت کردن گوشی کافیست تا فایل مخصوص ChainFire برای این امر را که تحت عنوان SuperSu.zip منتشر شده است دانلود و توسط این کاستوم ریکاوری نصب کنید. این فایل که برای تمام برندها یکسان است و دارای نسخه های مختلف نیست را از این لینک دانلود کنید و به حافظه گوشی منتقل کنید. گوشی را خاموش نموده و به حالت ریکاوری ببرید. بعد از اجرای TWRP با انتخاب گزینه Install به فایل منیجر گوشی دسترسی خواهید داشت که باید از این بخش فایل SuperSu.zip را انتخاب کنید تا آغاز به نصب کند. بعد از اینکار به بخش Reboot در محیط ریکاوری رفته و گوشی را Reboot System کنید (اگر هنگام ریبوت پیامی در رابطه با Root Lost مشاهده کردید No را انتخاب کنید). گوشی شما روت شده است و می توانید اپلیکیشن RootChecker را از این لینک دانلود و نصب کنید و بعد از باز کردن آن و کلیک روی دکمه Verify، از روت بودن گوشی خود مطمئن شوید.

اگر از یک گوشی سامسونگی استفاده می کنید می توانید با استفاده از CF auto root به راحتی هرچه تمام تر گوشی خود را روت کنید. برای انجام اینکار شما به نصب بودن درایورهای گوشی و نرم افزار ODIN v3.09 احتیاج خواهید داشت. از آنجایی که انجام این روش احتیاجمند وصل بودن گوشی به کامپیوتر است باید USB debuging را نیز در بخش Developer option گوشی فعال کنید.

تذکر مهم: در بعضی برندهای موبایل پوشه بسیار مهمی با نام EFS وجود دارد که حاوی اطلاعات مهمی در رابطه با گوشی و کارکرد آن است. در گوشی های سامسونگ مشاهده شده است که بعد از انجام عملیاتی مانند تعویض رام یا حتی روت گوشی محتویات این پوشه حذف شده و آنتن گوشی از بین می رود. از همین رو به عنوان اولین قدم باید از این پوشه فایل پشتیبان تهیه کنید. از آنجایی که تنها روش انجام اینکار به صورت بدون احتیاج به روت استفاده از کاستوم ریکاوری TWRP است اگر این کاستوم ریکاوری را ندارید ابتدا توسط بخش قبلی که در بالاتر گفته شد اقدام به دانلود و نصب آن کنید. سپس بعد از ورود به محیط کاستوم ریکاوری TWRP به بخش Backup رفته و با انتخاب EFS از این پوشه فایل پشتیبان تهیه کنید (نحوه Restore کردن نیز به همین صورت خواهد بود با این تفاوت که به جای بخش Backup باید به بخش Restore مراجعه کنید).

ابتدا نرم افزار ODIN v3.09 را از این لینک دانلود و نصب کنید. حال نوبت به دانلود فایل CFRoot مربوط به گوشی است. ابتدا به بخش About گوشی رفته و نسخه اندروید و همچنین ModelNumber گوشی را یادداشت کنید. سپس به آرشیو CFRootها مراجعه کنید و نسخه مطابق با مدل گوشی و نسخه اندروید خود را پیدا و دانلود کنید. Odin را اجرا کنید و گوشی خود را توسط دکمه Home +Power + Volume Down به حالت دانلودینگ ببرید. در صورتی که درایورهای گوشی به درستی نصب باشند Odin اقدام به شناسایی آن نموده و کادر پایین ID:COM به رنگ آبی تبدیل خواهد شد که نشانه اتصال پیروز گوشی به رایانه است. حال فایل روت دانلود شده را از حالت فشرده خارج کنید و فایل خروجی را که معمولا از فرمت md5 برخوردار است در بخش AP نرم افزار Odin فراخوانی کنید. دقت کنید که در بخش Option فقط و فقط گزینه های Auto-Reboot و F. Reset Time تیک خورده باشد و هیچکدام از گزینه های دیگر فعال نباشند. حال کافیست تا روی گزینه Start کلیک کنید تا عملیات روت گوشی آغاز گردد. بعد از Done شدن مراحل نیز گوشی را از کابل جدا نموده و یک بار ریبوت کنید و توسط برنامه های جانبی از روت شدن گوشی خود اطمینان پیدا کنید.

ممکن است بعضی از کاربران بعد از روت کردن گوشی خود، به دلایل مختلف از عمل اجرا شده منصرف شوند و خواستار برگرداندن همه چیز به حالت عادی و از بین بردن دسترسی روت باشند. Simply Unroot اپلیکیشنی مناسب برای این افراد است که با نصب آن روی گوشی و اجرای آن، می توانید همه چیز را به حالت اول برگردانید و بدون از بین رفتن هیچ گونه اطلاعاتی، گوشی خود را UnRoot کنید. البته باید توجه داشته باشید که این اپلیکیشن فقط عملیات UnRoot را انجام می دهد. در بعضی از روش های روت، همزمان با روت شدن گوشی اپلیکیشنی با نام SuperUser یا SuperSu به گوشی اضافه می گردد که در هنگام آنروت کردن گوشی، همچنان به صورت نصب شده باقی خواهد ماند. در صورتی که قصد استفاده از گارانتی خود را دارید، باید علاوه بر آنروت کردن گوشی با Simply Unroot، اپلیکیشن های اضافه ای که در هنگام روت کردن گوشی به آن اضافه شده اند را نیز حذف کنید. اگر با آموزش زومیت گوشی خود را روت نموده اید، تنها اپلیکیشن اضافه شده همان SuperUser خواهد بود، روش های دیگر ممکن است اپلیکیشن های دیگری نیز به گوشی اضافه نموده باشند. شما می توانید به وسیله لینک زیر این اپلیکیشن را دانلود کنید و بعد از نصب آن به آنروت کردن گوشی خود بپردازید. این عملیات هیچ تاثیری در کارکرد، تنظیمات و بازدهی گوشی نخواهد گذاشت و هیچ فایلی نیز حذف نخواهد شد. گفتنی است که این روش ممکن است روی تمام گوشی ها قابل انجام نباشد. در صورتی که گوشی شما جزو موارد پشتیبانی شده نبود، بهتر است سراغ کامل ترین روش از بین بردن دسترسی روت، یعنی نصب مجدد رام رفته و رام گوشی را مجددا فلش کنید.

دانلود این برنامه

احتمال اینکه گوشی شما با هیچکدام از روش های بالا روت نگردد بسیار کم است. با این حال اگر هیچ کدام از این روش ها نیز روی گوشی یا تبلت شما کار نکرد، شما احتیاجمند روش های پیچیده و تخصصی خواهید بود که می توانید با مراجعه به انجمن XDA، دستورالعمل مربوط به گوشی خود را دانلود و از آن طریق اقدام به روت گوشی خود کنید.

منبع: فرادید

به "چگونه گوشی های اندرویدی را روت کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه گوشی های اندرویدی را روت کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید