خاندوزی: سود همه سهام داران عدالت پرداخت شد
به گزارش وبلاگ بارزند، وزیر امور مالی و دارایی از انتها پرداخت 25 هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت سال های گذشته به 45 میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت اطلاع داد.

به گزارش گروه مالی وبلاگ بارزند به نقل از شبکه اخبار مالی و دارایی ایران (شادا)، احسان خاندوزی وزیر امور مالی و دارایی از پایان پرداخت 25 هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت سال های گذشته به حدود 45 میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت اطلاع داد.
دو و نیم میلیون نفر از سهامداران به تناسب ارزش سبد سهام خود معادل یک میلیون تومان و باقی نیز بین 480 تا 570 هزار تومان سود سهام عدالت خود را دریافت کردند.
پیش از این خاندوزی در جلسه شورای اداری استان گلستان وعده داده بود که واریز سود سهام عدالت از 21 اسفند ماه امسال به حساب سهامداران سهام عدالت واریز می گردد.
منبع: خبرگزاری دانشجو
تاریخ انتشار: 20 خرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 20 خرداد 1401
گردآورنده: barzand90.sloblag.com
شناسه مطلب: 44500
به "خاندوزی: سود همه سهام داران عدالت پرداخت شد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "خاندوزی: سود همه سهام داران عدالت پرداخت شد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید